Shipping Costs

Οι όροι χρήσεις υπάρχουν για να προστατέψουν τόσο τους επισκέπτες όσο και την εταιρεία που διαχειρίζεται τον ιστότοπο studio64.gr

  • Κόστος μεταφορικών: 3.70€
  • Κόστος αντικαταβολής: 2.50€
  • Δωρεάν μεταφορικά για αγορές άνω των 100€
 

Content information

 

Το studio64.gr εκτιμά πως έχει παρουσιάσει πλήρως και έγκυρα όλες τις πληροφορίες των προϊόντων στο ηλ. κατάστημα. Ωστόσο, αν τυχόν παρατηρήσετε ορθογραφικά/τυπογραφικά ή άλλα λάθη στις πληροφορίες, θα παρακαλούσαμε να επικοινωνήσετε άμεσα μαζί μας.

 

Licence for use

 

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση, μετάφραση, τροποποίηση με οποιοδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του της ιστοσελίδας studio64.gr και των υπηρεσιών, για εμπορικούς σκοπούς, χωρίς την άδεια των διαχειριστών!

 

Limitation of liability

 

Το studio64.gr, δεν φέρει καμία ευθύνη υπό οποιεσδήποτε συνθήκες, αν ο επισκέπτης υποστεί οποιαδήποτε μορφή ζημιάς κατά την περιήγηση στην ιστοσελίδα μας. Το περιεχόμενο παρέχεται ως έχει χωρίς καμία εγγύηση. Το studio64.gr, δεν δεσμεύεται για την αδιάκοπη λειτουργία ή χωρίς σφάλματα περιήγηση στην ιστοσελίδα.

 

Intellectual property rights

 

Το περιεχόμενο της ιστοσελίδας studio64.gr ανήκει εξολοκλήρου στην εταιρεία. Το περιεχόμενο περιλαμβάνει, λογότυπα, κείμενα, φωτογραφίες, σχέδια, βίντεο, και πολυμέσα, και είναι πνευματική ιδιοκτησία της εταιρείες και προστατεύεται από τους σχετικούς νόμους και διατάξεις της Ελλάδος, αλλά και το Ευρωπαϊκου και διεθνούς δικαίου και συνθηκών. Τα λογότυπα των κατασκευαστών, των χρηματοπιστωτικών ιδρυμάτων, είναι κατατεθειμένα σήματα και τα δικαιώματα αυτών ανήκουν στους οργανισμούς και εταιρείες που τα διαχειρίζονται.

 

Cancellation of order

 
Αν για τον οποιοδήποτε λόγω επιθυμείτε να ακυρώσετε την παραγγελία, θα πρέπει να το πράξετε προτού γίνει η αποστολή της παραγγελίας σας. Αν η κατάσταση της παραγγελίας είναι υπό επεξεργασία, θα πρέπει να μας καλέσετε, όπου ένας συνεργάτης θα αναλάβει την ακύρωση της παραγγελίας σας. Οι παραπάνω πληροφορίες δεν έχουν να κάνουν με το δικαίωμα υπαναχώρησης.
 

Order delay

 

Καθυστερήσεις στις αποστολές μπορούν να υπάρξουν. Το studio64.gr, επεξεργάζεται όλες τις παραγγελίες στο εργάσιμο 09:00 με 17:00. Ωστόσο, μπορούν να υπάρξουν καθυστερήσεις λόγου φόρτου εργασίας ή καθυστέρηση του προμηθευτή μας (σε περίπτωση παραγγελίας μη άμεσα διαθέσιμων προϊόντων).

 

Right of withdrawal

 

Σύμφωνα με το νόμο N.2251/1994, έχετε το δικαίωμα υπαναχώρησης εντός δεκατεσσάρων (14) ημερολογιακών (όχι εργάσιμων) ημερών, από την στιγμή παραλαβής του προϊόντος. Για να ασκήσετε το δικαίωμα υπαναχώρησης, θα πρέπει να μας αποστείλετε εγγράφως ή δια μέσου τηλεφώνου ή ηλ. ταχυδρομείου, την επιθυμία για υπαναχώρηση. Για να είναι έγκυρο το δικαίωμα υπαναχώρησης, το προϊόν το οποίο θέλετε να επιστρέψετε, θα πρέπει να βρίσκεται στην αρχική του εργοστασιακή κατάσταση (συμπεριλαμβάνει και την συσκευασία). Μόλις γίνει η παραλαβή του προϊόντος από την ΕΤΑΙΡΕΙΑ, θα πραγματοποιηθεί έλεγχος της συσκευασίας και αν διαπιστωθεί πως βρίσκεται στην αρχική εργοστασιακή κατάσταση, τότε θα επιστραφεί το ποσό που λάβαμε από εσάς πλην τα έξοδα αποστολής της παραγγελίας. Αυτό θα γίνει εντός 30 (ημερολογιακών) ημερών. Αν επιθυμείτε, μπορεί να πιστωθεί το ποσό στον λογαριασμός σας στο studio64.gr, για μελλοντικές αγορές.

Τα έξοδα επιστροφής επιβαρύνουν εσάς, εκτός αν το προϊόν που παραλάβατε ήταν ελαττωματικό ή δεν ήταν αυτό που παραγγείλατε. Σε αυτή την περίπτωση, τα έξοδα αποστολής θα επιβαρύνουν το ηλ. κατάστημαstudio64.gr.

 

Product evaluation – Content submitted by members/visitors

 

Στο studio64.gr, υποβάλλονται κριτηκές και σχόλια από εγγεγραμμένα μέλη στο ηλ. κατάστημα μας. Κάθε μέλος δέχεται και δηλώνει με την αποδοχή του παρόντος όρου, πως απαλλάσσει το studio64.gr από κάθε ευθύνη. Τα εγγεγραμμένα μέλη είναι αποκλειστικά υπεύθυνα για το περιεχόμενο που υποβάλουν.

Content information

 

Το studio64.gr εκτιμά πως έχει παρουσιάσει πλήρως και έγκυρα όλες τις πληροφορίες των προϊόντων στο ηλ. κατάστημα. Ωστόσο, αν τυχόν παρατηρήσετε ορθογραφικά/τυπογραφικά ή άλλα λάθη στις πληροφορίες, θα παρακαλούσαμε να επικοινωνήσετε άμεσα μαζί μας.